En Saknad Kokosnöt eller?

Idag blev det en enda bild. Men den tog minsann sin tid. I anspråk. Och tur var det att jag hann spara den. Innan skärmen blev svart och datorn dog. Den uppstod som tur var igen utan att ta tre dagar på sig som vissa. Nu har jag en fråga …

en liten tripp
alla vill hänga med
på äventyr

… man ska ju sätta namn på sina bilder. Märkliga bilder. Vad vill de säga? Egentligen! Det funderar jag mycket på. Därför är det så roligt när en läsare ställer en fråga så jag hajar till. Som Yuhu gjorde igår. Då måste jag tänka till ….

en stor nyckel
kontrolleras av en lite fjäril
så märkligt

… det gillar jag skarpt! Och vad kan det betyda? Jag funderar fortfarande.
Vet du?

under palmen
funderas det intensivt varför
en kokosnöt saknas

… och frågan är?

Vad ska en så’n här bild kunna heta?

Crazy Art by me - Exploring the World

Skrivpuff: Enda.


6 kommentarer

    1. Tack jättemycket för frågan – naturligtvis inte dum alls. Så frågar mina systrar ofta 😉 Svaret är ganska enkelt: Det hoppar på mig och jag låter det. Släpp dina frågor fria KB – det gillar de 🙂

      Gilla

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.