Men Kämpig

Vilken tid! Då bodde jag med min familj i Abu Dhabi och Dubai. Då startade jag en modebutik i Kävlinge – av alla platser. Butiken gav jag namnet Step in Style. Jag sålde märkeskläder – Getti Spa, X-it, Boomerang, Dobber, Lee … Jag hann både starta och sälja butiken. Sedan flyttade vi till Bjäre för ekologisk odling. Jag skaffade första efterlängtade egna hunden och första hästen. Goliath en riesenschnauzer och Mia en vacker nordsvensk. Det var en spännande tid där mycket hände under en kort tidsrymd. Katter hade vi också förstås. Ulle-Missan som var yngsta dotterns samt Assi. Samt Cirkus som vi trodde var en kattpojk tills hon fick ungar. En underbar tid. Så oerhört intressant med ovärderliga erfarenheter. Men kämpig!

oh la la
that fashion – huge
shoulder pads

Great Fashion - X-it Sweden.
Tror till och med att jag hann ta ett steg in i politiken innan 90-talet startade. Det gjorde jag eftersom jag påtagligt upplevde bristen på barnperspektiv i de politiska besluten som rörde mina elever. Vilken erfarenhet! Alla borde göra några år inom den praktiska kommunala politiken! Man får ovärderlig erfarenhet omkring hur samhällsfunktionerna fungerar … eller inte fungerar.
Fax, telex och sedan köptes också första datorn till företaget. Sonen skapade musik på datorn och jag skötte ekonomin i tre aktiebolag. Himmel! Fick köpa till minne till datorn ideligen.

Skrivpuff: 80-talet.


5 kommentarer

  1. Köpte kläder med alla de märken du sålde! Ja axelvaddarna! En del såg ju groteska ut. Men som du skriver, allt var inte lika roligt.

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.