12 kommentarer

 1. När du skriver det mjukaste som finns, då kommer direkt associationen en hunds tunga! Finns inget så mjukt som det! Men en hästs mule är också mjuk…och varm! Fint fångat och tolkat!

  Ha en skön helg!

  Gilla

 2. Himmel vilken fin bild !! Älskar ju hästar. Så vackra, så mjuka och bara så underbara. Började ta ridlektioner för ett par år sen. Var tvungen att sluta av olika skäl. Men jag tänker på det ofta. Mycket man vill göra som man missar här i livet. Ha en skön Fredag 🙂

  Gilla

  1. Jag började rida som 40-åring och ganska snart hade jag flera hästar. Islandshästar, ett halvblod och en Nordsvensk. Vi hade gård då på 80-90-talet. 9 föl har jag fött upp. Mia min kraftfulla Nordsvensk har en speciell plats i hjärtat. En underbar tid! Nu kan jag inte rida längre p.gr.a. en kotkompression. Men jag njuter av de vackra djuren 🙂

   Gilla

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.