Barns Rätt

Jag blev så nedstämd av nyheterna idag. All energi bara rann ur mig. Jag känner en sådan stor sorg. Jag fattar inte hur sådant kan ske! Hur är sådana funtade! Och jag tänker framförallt på de stackars barnen. Jag tänker också på de poliser som ska utreda. Hur bara klarar man den uppgiften! Det känns som att jag är förlamad.

Trots fruktansvärda nyheter …

barn har rätt – till
trygghet och vuxnas goda omsorger
ovillkorligt

… måste livet gå vidare.
Men jag önskar att SVTplay inte hade fungerat idag.

Statue on Castle Area Budapest

Skrivpuff: Trots.
ecpat


.

7 comments

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s