Barns Rätt

Jag blev så nedstämd av nyheterna idag. All energi bara rann ur mig. Jag känner en sådan stor sorg. Jag fattar inte hur sådant kan ske! Hur är sådana funtade! Och jag tänker framförallt på de stackars barnen. Jag tänker också på de poliser som ska utreda. Hur bara klarar man den uppgiften! Det känns som att jag är förlamad.

Trots fruktansvärda nyheter …

barn har rätt – till
trygghet och vuxnas goda omsorger
ovillkorligt

… måste livet gå vidare.
Men jag önskar att SVTplay inte hade fungerat idag.

Statue on Castle Area Budapest

Skrivpuff: Trots.
ecpat


.

7 kommentarer

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.