Sky Dreaming

En kyss för livet

Skrivpuff: Allvarliga.

-Vilket låter bäst – En kyss för livet eller En puss för livet? tänkte hon när hon precis avslutat sin novell. Satt den sista punkten. Den förbjudna berättelsen hade äntligen blivit text. Hon lyckades inte tränga undan den längre. Bilderna av honom som sårad och hjälplös dök ideligen upp. Hon hade skött om honom. De hade varit ensamma i ödemarken flera dagar. Oförglömliga dagar. Undertryckta dagar. Förskjutna dagar.

Till slut hade de hittats. Han transporterades hem till sitt land för vård. Hon kunde avge de senaste rapporterna till den väntande nyhetskanalen. Därefter meddela familjen att allt var OK. Åka hem till vardagen.

Hon och han. Två övergivna människor i en krossad värld. Efter det förödande anfallet. Förlorade i varandra. Allvarliga orostecken. Först tröstande pussar på kinden. Kroppskontakt för att hålla värmen på nätterna. Där långt borta i ödemarken.  I oroslandet. Var det för många dagar? Eller för få? Förbjudna kyssar.
Nu visste hon inte längre.

-Det är smärtsamt att leva bakom nuet, suckade hon och drömde sig åter bort.

3 kommentarer

  1. Så spännande text!

    Tack för din kommentar på min blogg häromdagen. Förstår precis vad du menar när det gäller tro. Jag har flera i min närhet som känner som du.

    Ha en fin dag!

    Gillad av 1 person

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.