Onsdagstema #198

Inger på Käringafällan vann omröstningen med temavalet SKJUTGLAD vilket därmed blir veckans tema. GRATTIS Inger!

milton_20140127_snow Första gången jag går ut med Milton på ett par dagar eftersom jag är sjuk. Maken som också är sjuk har tagit ut Milton medan jag var sängliggande. Kameran fick följa med för SKJUTGLAD var jag ju.10 kommentarer

  1. Jag förstår att du är både skjutglad och skjutklar nu då din sjukdom släppt greppet om dig. Själv gillar jag foto, men det får bli inomhusfoton nu eller arkivet för jag är inte glad att fota ute vintertid. Klart jag gillar ett vackert vinterlandskap, men inte vill jag fota det för det. Jag väntar till våren. Kul att du lät oss hitta på eget tema för det var inte det lättaste.

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.