Torsdagstema – I like

brothers_20140113_wwcI like …. att se mina barnbarn i SAMARBETE och SAMVERKAN som här.
Jag testade egna inställningar för sepia och blev riktigt nöjd med tonen. Gillar sepia åt det grå hållet bättre än sepia åt det gula hållet. Den yngste här skulle absolut ha slips till tröjan denna dag när han skulle till förskolan. I like it all ❤

 14 kommentarer

  1. Samarbetar de här? Det ser mera ut som att de är inne i varsin värld och inte vet om den andre! 😉 För mig blir bilden motsatsen..jag önskade att barnen kunde leka med varandra istället för att stirra in i en skärm hela tiden! MEN jag gillar din bild och jag tycker det ser fridfullt ut och de verkar gilla det de gör! 🙂

    Ha en skön torsdag!

  2. Jag kan inte annat än hålla med dig. Mycket fin ton du fått fram här. Inte så lätt alltid. Jag misstänker att du ställt in färgen i kameran. Det brukade jag göra när jag tog sephiabilder. Tyckte det blev bättre än att göra det i PS.

  3. De är ju för härliga de där barnen ”Det skall börjas i tid det som krokigt skall bli” heter det väl.Bra bild.
    Kram Meta

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.