Blir trött på

Jag gillar förändringar. Blir liksom trött på både blogg teman och profilbilder. Måste byta då och då. Det kan ta många timmar. Tid har jag ju. Jag tröstar mig med att jag lär mig mer under tiden. Bra för hjärnan! Som att lära ett nytt datorprogram. Jag har massor med tid. Jag har också massor med saker som jag kan fylla tiden med. En vacker dag ska jag ta tag i sortering av alla tusentals foton jag har på mina externdiskar. En vacker dag alltså ….

Idag har jag ägnat massor med timmar för att leta och testa nya teman för denna bloggen. Det slutade med att jag återvände till det jag hade …

det enkla rena
tydligt lättmanövrerat
plus FOTOgent

Nu har jag skrivit en HAIBUN med HAIKU i.

Taking off now …
Ung fiskmås i Stadsparken, Lund.

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s