Blir trött på

Jag gillar förändringar. Blir liksom trött på både blogg teman och profilbilder. Måste byta då och då. Det kan ta många timmar. Tid har jag ju. Jag tröstar mig med att jag lär mig mer under tiden. Bra för hjärnan! Som att lära ett nytt datorprogram. Jag har massor med tid. Jag har också massor med saker som jag kan fylla tiden med. En vacker dag ska jag ta tag i sortering av alla tusentals foton jag har på mina externdiskar. En vacker dag alltså ….

Idag har jag ägnat massor med timmar för att leta och testa nya teman för denna bloggen. Det slutade med att jag återvände till det jag hade …

det enkla rena
tydligt lättmanövrerat
plus FOTOgent

Nu har jag skrivit en HAIBUN med HAIKU i.

Taking off now …
Ung fiskmås i Stadsparken, Lund.

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s