Dessutom är jag lite

Skrivpuff: Skriv 5 ord på B. Använd minst 2 av dem i din text.

Beloved Bright (Beyond=) Bortom Bångstyrig Busig

Jag älskar Beyond. Gillar också att Bortom börjar på B. Faktiskt ett av mina favoritord. Det är – för mig – både en plats och en förmåga. Det är ett fantastiskt vackert ord. Lyssna bara – B e y o n d – B e y o n d – B o r t o m.

Drömmer mig bort långt
Allting blir ljust behagligt
Där är jag ibland.

Man kan faktiskt säga att beyond är ett slags drömmarnas plats. Behaglighetens palats. Men det är också ett slags meta-tankar. Tankar över tankarna. Det är det som är förmågan. Förmågan till Beyond och Bortom. Jag kan förklara det lite som att försätta sig på en hylla och studera det som sker. Både vara närvarande och överblickande. Deltaga i diskussionen samt överblicka hur det diskuteras. Nu kom jag på att Beteende borde varit med bland de 5. Jag älskar ju också att studera beteenden. Människors beteenden. Man är ju beteendevetare som sagt.

Hur kommer det sig
hen tänker argsint värre
bakgrundens tankar.

Dessutom är jag lite Busig.

pm_20131124_beyondworlds

7 kommentarer

  1. Beyond är ett vackert ord med en speciell inntebörd. Finns det någon svensk motsvarighet? Om inte, s saknar jag det.

    Gilla

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.