5 kommentarer

    1. Du är inte ensam! Jag använder google translate flitigt. ”deficient endurance” är ord jag behövde slå upp (som ngn använt) och som jag ville tvinga mig att komma ihåg genom att använda dem. Otillräcklig uthållighet – egentligen är min haiku motsatsen till ditt bidrag. Mitt haiku vill säga att om jag har otillräcklig uthållighet när det gäller vad livet erbjuder i möjligheter så skulle jag ångra mig djupt 🙂
      ungefär så kram

      Gillad av 2 personer

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.