Space stone

Skrivpuff: Sten.

Jag har en sten. Den är liksom helig. Jag kallar den ”Månstenen” men den skulle lika gärna kunna heta ”Rymdstenen”. Den kommer nämligen utifrån rymden och slog ned på en plats där jag skulle passera för att hitta den. Före alla andra.

Den är alldeles speciell. Helt annorlunda alla mina andra stenar. Den är perforerad på grund av hettan under vägen till jorden. Den får plats i min hand. Jag håller den varsamt. Tills rätt stund är inne. Då ska jag greppa den att omsluta mitt hjärta. Min själ får vara med också.

Min sten är helig för mig. Min egen Rymdsten.

När tiden är inne kommer den att återföra oss till rymden.

Moonstone

En kommentar

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.