155/365 Färgklick

65. Färgklick

Photo @ Birgitta Rudenius

Blir så glad varje gång en sådan här färgklick visar sig. Clivian är mycket gammal (mina barns farfars mors) och jag försöker sköta om den väl. För lite sedan kunde jag dela den i två då ett skott hade utvecklats. Skottet har ännu inte blommat.


365 foton 2021

B i r g i t t a

6 kommentarer

  1. Jag har en Clivia efter min svärmor men som inte har blommat på 14 år men blad har den. Den har inte blommat sedan hon levde, den saknar nog hennes omvårdnad. Nu har den inte ens fått nu jord på flera år. Jag kanske ska prova att plantera om den. Den står i min ateljé, mitt lilla torp.

    Gillad av 1 person

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.