Kunde inte hålla mig

Ja så det kan bli! Det är så att jag bara kan inte låta bli när jag fått något i skallen – särskilt när det gäller layouten på någon blog. Vill testa – vill förnya – vill förbättra – vill – vill vill! Testa och vara kreativ …

I natt bytte alltså denna bloggen design/layout efter att ovanligt länge haft samma layout tema. Jag gilla ”rena” ljusa bloggar men jag har krav på att man ska ha många möjligheter i temats utformning. Det är den kreativa biten jag gillar och får lite flow i. I natt satt jag till över 04.

Förra Temat hette ”Catch evolution” och detta heter ”Felicity”. Jag ska kolla om jag kan dra in vänstermarginalen en bit.

Just nu lyssnar jag till den allmänpolitiska debatten i Riksdagen medan jag jobbar. Tar det lugnt eftersom jag är lite sjuk. Börjar bli kaffesugen igen och tänker ta en laxmacka med stark dijonsenap. Sedan ska jag fortsätta utforska detta temats lite ovanliga möjligheter. Ser bloggen konstig ut så beror det på att jag är testglad 🙂

log_diary

En kommentar

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.