Fredagstema #19

Stående tema: Människoskapat – Här världens vackraste bokcafé som jag brukar säga om Alexandras bokcafé ovanpå bokhandeln på Ándrássy blvrd.bookcafe_20140219_1  En stor sal ibland med speciella tillställningar som dansuppvisningar. Tango upplevde jag en gång. Ofta är det pianomusik live.bookcafe_20140219_2   Lika vackra takmålningar som på Operan. Kolla bara ljuskronan!bookcafe_20140219_3 Här kan man få en lätt lunch, bakelser och alla möjliga drycker. Jag brukar ta choklad med vispgrädde eller ett glas vin. Pumpasoppan kan jag rekommendera om någon skulle vara frusen eller lite hungrig.

Här satt jag ofta innan vi skaffade eget Internet.

8 kommentarer

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.