Plattform

Perrongen får vara PLATTFORMEN här i detta svartvita gatufotografi. Som flera av er vet är jag just nu inne i Streetfotograferande efter att tidigare inte alls ha velat ha folk med. Hur jag tänker om gatufotografering ska jag lägga upp under en flik i menyn.
Nu känns det som om jag kommit ”hem” igen – på min egen domän.

18 kommentarer

 1. Vilken snygg layout, gillar din ”nya” blogg. Sonen är verkligen duktig. Det är du med. Även jag är väldigt svag för gatufotografering och gillar dina ögonblick från gatan.

  Gilla

 2. Oj, vad här var mycket för ögat att leta genom! Inte helt enkelt att snabbt se vad som är viktigast på sidan, säger jag. Skulle gärna se att foto var större och tydligare, för det är BRA! Gillar att du har med folk, det ger liv åt bilden/bilderna!

  Gilla

 3. Kul med svartviitt och gaturealism! Jag är dålig på att fota gatumiljöer, det känns som att jag måste fråga alla jag fotar först… Ingen bryr sig förstås, det sitter bara i mig…

  Gilla

  1. Bilderna går att klicka upp om man vill kolla närmare. Men du har nog rätt att den är liten liten i detta inlägg 🙂
   Tack för att du ger synpunkter – uppskattas 🙂

   Gilla

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.