Det som du inte gillar

Jag lovar att
Jag ska
Jag tänker inte
Jag lovar
Jag ska sluta
Jag ska i alla fall försöka

Se’n gör jag det i alla fall
det där som du
inte gillar.

Idag regnar det. Det var länge sedan sist. Jag tyckte det var skönt att vara ute. Luften kändes frisk för jag inbillade mig att avgaser och annat smutsigt fångades in av regndropparna och luften renades för min inandning. Det kändes faktiskt så. Efter min runda över Donaus broar på både Pest och Budasdan samt efter lite – mycket lite – fotograferingen bestämde jag att det får bli Hummus idag igen. I butiken står det på väggen att Hummus är sexigt. Tänker att då får det bli sex chokladbitar och skön saxmusik som efterrätt. Tjoho!

Nu är det dags för efterrätten.

© Birgitta Rudenius

En kommentar

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.