6 comments

  1. Rakt snett, alltså. 🙂

    Ang vår diskussion. Jag tar dina förslag och lägger in dem nu i november, men jag tänker göra en liten ändring om det är OK. Det är inte alla puffare som uppskattar styrda puffar, så jag kommer skriva rimma om du vill i uppmaningen. Vi har haft någon diskussion om det tidigare. Ann hade en assistent som lade in puffar, och flera puffare upplevde att dessa var för styrda. Det känns lättare att skriva om “solig” än om “en solig dag i maj”, därav enordspuffarna. Olika puffare har olika uttryckssätt. En del vill skriva poesi, andra mer berättande. Jag har lagt in lite bildpuffar framöver också. Man tänker lite annorlunda när man har en bild att utgå från, tycker jag. De förslag som som du lämnat som kommentar hos mig kommer dyka upp under november. Kul att du vill engagera dig och bidra till puffen.

  2. gillar!

    apropå “papegojans” kommentar, jag är en av dem som inte vill ha så mycket styrning, mitt mål är att min egen kreativitet ska få sig en skjuts!

    1. Jag är absolut också så’n 🙂 gillar inte styrning. Men tanken om detta med par i rimord tänkte jag mig som en inspirationskälla då vi tacklar uppgifter så olika. Ngn gång emellanåt annars tycker jag bäst om ett skrivpuffsord 🙂

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s