197/365 Från två håll

86. Från två håll

Photo @ Birgitta Rudenius

De här båda ungarna – som jag tror är sothönor då jag vet att ett sothönepar hade ägg i denna dammen – håller utkik från två håll. De har placerat sig så de har full koll.


365 foton 2021

B i r g i t t a

2 kommentarer

  1. Så fina och så bra av dig att hitta dem där de gömde sig i vassen. Kul grej – jag tror att jag såg dig när du tog det fotot, ifall det var vis Sankt Hans backar i lördags. Jag var på ängen strax bredvid och väntade på familjen som testade frisbeegolf. En stund senare gick jag till vassruggen för att se vad där fanns. Jag upptäckte inte fåglarna men såg en likadan slända som du fotograferat.

    Gillad av 2 personer

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.