10 kommentarer

    1. Låter intressant! Man kan nog inte säga att detta är en trädtradition men det kanske blir en 😉 Jag skulle tro att det är en förskola som haft ngn grej med att sluta med nappen och därför låtit barnen samla sina nappar och hängt dem här i trädet. Nästa gång jag passerar ska jag fråga folket runt platsen om de vet.

      Gillad av 1 person

  1. När min son föddes, 1985, bodde vi i Dalby. Där fanns ett träd som vi kallade nappträdet. Vi och många andra i området hängde barnens nappar där när det var dags att sluta med napp. Traditionen hade nog pågått en längre tid för trädet var fullt av nappar 🙂

    Gillad av 2 personer

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.