7 kommentarer

 1. Reblogga detta på B_ live och kommenterade:

  KONST x TRE.
  Funderar omkring perspektiv och vill ju alltid tänka och jobba i TRE. Har även på senaste tiden funderat omkring tänkbara teman för mina konstnärliga uttryck. Jag upplever att jag är så utspridd – får ju så många idéer i huvudet – men jag vill absolut inte kalla det ‘splittrad’ för det är ett negativt begrepp och kreativitet är aldrig negativt. Utifrån vilket perspektiv kan det ses som negativt!? Jo, jag vet att det även finns dylika perspektiv. Det har med syftet att göra. Syftet med de konstnärliga uttrycken. Det borde jag kanske också fundera omkring.
  För att runda av detta inlägg och därefter ta sats i ett nytt …
  detta rebloggade inlägg handlar om en session i modellteckning där jag är betraktaren men även deltagaren tillsammans med ledaren och modellen. Modellen är både objekt och subjekt samt på sätt och vis deltagare utifrån det egna perspektivet.
  KONST ur TRE perspektiv … kanske ett tema … för mig?

  Gilla

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.