Bonsai

Vad – egentligen

medan jag skrivet brevet tänker jag på hur jag ska komma till det där torget och nyheterna är på och berättar om nya våldsdåd och polisens brist på resurser medan jag kollar kommunala transporter på google och fortsätter skriva om skateåkarna i parken och motorcrosscyklarna i hörnan och skär en bit getost till riskakan som inte är gjord på ris utan majs och sesamfrön när nyheterna slår om till rapportering om de amerikanska presidentkandidaterna och jag känner hur trött jag är

Vad var det jag skulle göra egentligen?

 

Skrivpuff: Tankspridd.

3 comments

    1. Tack! Här (i Budapest) kan man hitta olika “riskakor” dvs de ser ut som sådana men är gjorda på tex majs eller annat än ris (som det ju varnades för tidigare). Hemma finns de inte än vad jag vet.

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s