Bonsai

Vad – egentligen

medan jag skrivet brevet tänker jag på hur jag ska komma till det där torget och nyheterna är på och berättar om nya våldsdåd och polisens brist på resurser medan jag kollar kommunala transporter på google och fortsätter skriva om skateåkarna i parken och motorcrosscyklarna i hörnan och skär en bit getost till riskakan som inte är gjord på ris utan majs och sesamfrön när nyheterna slår om till rapportering om de amerikanska presidentkandidaterna och jag känner hur trött jag är

Vad var det jag skulle göra egentligen?

 

Skrivpuff: Tankspridd.

3 kommentarer

    1. Tack! Här (i Budapest) kan man hitta olika ”riskakor” dvs de ser ut som sådana men är gjorda på tex majs eller annat än ris (som det ju varnades för tidigare). Hemma finns de inte än vad jag vet.

Comments

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.